woensdag 23 september 2015

Boho Chic!

Bohemian Chic, de trend! Dus ik volgde gisteren een leuke workshop bij Zahia.

Ik maakte al veel oorbellen, ringen en kettingen voor mezelf, maar sinds mijn eerste workshop (peyote-armband) volg ik Zahia op de voet! Ik ben zot van hun ontwerpen en idee├źn en vooral hun mooie materialen! Ik kende de winkel al een tijdje maar pas sinds de workshop weet ik de materialen ook echt te gebruiken! Ik maak voortaan specialere en uniekere stukken en zoek steeds nieuwe technieken op.

Dus een tweede workshop leek me gepast! De voorbeelden van de Boho kettingen waren altijd supermooi, dus die wou ik ook kunnen maken! De workshop is echt veelzijdig, je leert verschillende technieken, krijgt verschillende mooie en artisanale materialen ter beschikking EN je kan eindeloooooos combineren (lees: je kan niet kiezen!). Ik maakte er dus 2 maar zou er gerust nog een tweetal bij kunnen maken :). Ik denk dat er wel nog eentje zal volgen..

Maar nu dus deze:

De eerste maakte ik met een Indische hanger die ik zelf had (gekocht bij Zari trouwens). Ik vond dit touw met zwart-wit print er perfect bij passen! Ik werkte het af met zilverkleurige metaaldraad, kraalkapjes en een magneetslotje.De tweede werd er eentje in dit prachtige touw met een handgeblazen Muranoglas-tubi. De kleuren in het echt in deze hanger zijn nog zoveel schoner! Een leuke knoop erbij en klaar is ie!


1 opmerking: